Terug naar overzicht

Peer met warme geitekaas

Ingrediƫnten

  • 2 sappige peren, 200 g verse geitenkaas, 1 kropje rode sla, 1 eetl. rozijnen, 2 eetl. walnoten, notenvinaigrette

Bereidingswijze

Doe de helft van de vinaigrette in een ovenschaal.

Verdeel de geitenkaas in 4 porties.

Laat de geitenkaas 2 u marineren in de vinaigrette (regelmatig overgieten),

Was de rode sla en verdeel over de borden.

Garneer met noten en rozijnen. 

Halveer de peren (niet schillen), haal het klokhuis eruit en vul met de geitenkaas.

Giet de rest van de vinaigrette over de sla.

Plaats de peren enkele minuten onder de grill zodat de kaas lichtbruin kleurt (goed in de gaten houden, want voor je het weet loopt je kaas weg uit de peren !).

Schik de peren op de sla.

Andere recepten voor « Peren »