Terug naar overzicht

Chinese kool wraps met wortelhummus:

Ingrediënten

  • 1 chinese kool, 1 portie wortelhummus
  • 2 rijpe avocado's, 2 el cashewnoten gehakt
  • 2 el sesamzaadjes, 10 champignons rauw
  • Ingrediënten Wortelhummus
  • 5 wortelen, 1 kleine rode ui , 1 teentje knoflook
  • 3 cm gember geschild en geraspt, 2 el rijstazijn,
  • 2 el sesamolie, 2 el tahin, 2 el water ijskoud
  • 2 el olijfolie, peper, zout

Bereidingswijze

Maak eerst de wortelhummus: Schil de wortelen en snij in stukken. Pel de ui en de look en snij in stukken. Doe alle ingrediënten in de blender, met uitzondering van de olie. Mix tot je een mooie puree hebt
Kies 4 mooie grote bladeren van een chinese kool. Snij het hardste gedeelte weg, want anders kan je ze moeilijk oprollen. Leg ze voor je open en beleg ze onderaan (met een lepel wortelhumus.
Leg er de rest van de rauwe groentjes op en eindig met schijfjes avocado, sesamzaadjes en gehakte cashewnoten. Rol stevig op van beneden naar boven en zet vast met een prikker of rol op in folie wanneer je de rolletjes wil meenemen.

Andere recepten voor « chinese kool »