Terug naar overzicht

Koolrabi – krabcoctail met gember:

Ingrediënten

  • 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel crème fraîche, 1 theelepel cognac
  • ¼ theelepel kerriepoeder, 4 blaadjes verse munt, 1 kleine koolrabi, grof geraspt
  • 50 g krabsticks, in stukjes, 2 bolletjes gember, fijngehakt, 2 blaadjes lollo rosso

Bereidingswijze

Roer in een kom een sausje van de mayonaise, crème fraîche, cognac, kerriepoeder, zout en peper. Knip er 2 blaadjes munt boven fijn en schep de geraspte koolrabi, krabstick en gember erdoor.
Was de blaadjes lollo rosso, schud ze goed droog en leg ze in twee coupes. Schep de koolrabi-krabcocktail erin. Garneer met een blaadje munt.

Andere recepten voor « koolrabi »