Terug naar overzicht

Schorseneren met pasta en kaassaus

Ingrediënten

  • 150 à 200 g. pasta
  • 400 g. schorseneren
  • 1 ui
  • 200 g. blauwschimmelkaas
  • 3 eetl. tomatenpuree
  • ongeveer 2 dl. rijstdrank
  • (of water met een scheutje melk)
  • olijfolie

Bereidingswijze

Schorseneren onder water schillen met een dunschiller, in stukjes van 4 à 5 cm snijden, meteen in een laagje rijstdrank leggen en in ongeveer 10 min. gaar koken. Pasta gaar koken . Ui schillen, klein snijden en fruiten in olie. Kaas in kleine stukjes snijden of brokkelen. Tomatenpuree en kaas aan de uien toevoegen. Saus op gewenste dikte maken met kookvocht. Pasta op borden scheppen. Schorseneren over de pasta verdelen. Kaassaus erover schenken. Lekker met veldsla of winterpostelein.

Andere recepten voor « schorseneren »