Terug naar overzicht

gele raap in de wok

Ingrediƫnten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes geperste knoflook
  • 1 stukje fijngehakte verse gember (2 cm)
  • 1 gele raap in blokjes gesneden (800 gram)
  • 1 prei in ringen gesneden
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • 400 gram kippereepjes

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok.
Bak de kippereepjes tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de knoflook, gember, raap en prei toe.
Wok het geheel ongeveer 3 minuten.
Voeg de sojasaus toe en eventueel een scheutje water indien je merkt dat het
gerecht aanbakt.
Dek af en laat ongeveer 4 minuten garen.
Schep de koriander eronder.
Serveertip: gekookte volkorenrijst.