Terug naar overzicht

Gevulde chinese kool

Ingrediënten

  • 1 chinese kool
  • 1 bakje champignons
  • handje taugé
  • 1 pond gehakt
  • 1 zakje ongezouten cashewnoten
  • kerriepoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • Rijst

Bereidingswijze

Bereiding

Haal 8 bladeren van de Chinese kool en blancheer ze totdat ze zacht zijn. 
Bak het gehakt rul. Bak de champignons met twee teentjes knoflook. Kook de rijst en voeg bij garing het kerriepoeder toe. 
Snijd de overige kool heel fijn. Meng gehakt, kool, rijst, taugé tot een brij en voeg als laatste de fijngehakte cashewnoten toe. 
Neem een geblancheerd blad en vul dat met het mengsel. Rol er een pakketje van, vastzetten met een prikker en even laten garen in een oven van 180 graden celsius. 
Eet smakelijk!
Bron: Recepten.nl en Ons kookboek

Andere recepten voor « chinese kool »