Terug naar overzicht

Risotto van oesterzwammen

Ingrediënten

  • 1 bakje oesterzwammen
  • 2 kopjes risottorijst
  • Ajuin, look
  • Bakboter of olie
  • witte wijn
  • 1 blokje Groentebouillon
  • peterselie
  • Parmezaan

Bereidingswijze

Snijd de ajuin in brunoise en snipper de look. Stoof beide aan in olie of boter
Voeg er de 2 kopjes rijst bij en blus daarna met water en wijn.
Voeg er een bouillonblokje aan toe. Om de 2 minuutjes beetje water bijvoegen (20’ tot 25’).
Bak intussen de oesterzwammen in de gebruinde boter.
Hak de peterselie en een teentje look.
Doe de look bij de oesterzwammen.
Voeg de peterselie bij de risotto.
Werk de risotto af met boter en gemalen parmezaan.
Serveer in een bordje met de oesterzwammen en leg er enkele schilfers parmezaan op.
Bron: De perfecte keuken

Andere recepten voor « Oesterzwammen »